Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Lapas: 1 [2]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Kā pareizi veidot savu biznesu internetā  (Lasīt 2902 reizes)
0 Lietotāji un 1 Viesis aplūko šo tēmu.
hokss
Aktīvs lietotājs

Ieraksti: 163
Referrals: 0

Skatīt profilu
« Atbildēt #15 : Marts 05, 2011,54:35 03:54 03 »

Jā, es ticu zaļajiem cilvēciņiem... bet neticu tam, ka eksistē kāda gatava universāla step-by-step metode naudas pelnīšanai, ko var "iemācīties" kādā skolā Peace Yo

ja arī ir diez vai par to lasīsi internetā Peace Yo
Pieslēdzies

affmens
Aktīvs lietotājs

Ieraksti: 125

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #16 : Marts 06, 2011,45:27 00:45 00 »

Jā, es ticu zaļajiem cilvēciņiem... bet neticu tam, ka eksistē kāda gatava universāla step-by-step metode naudas pelnīšanai, ko var "iemācīties" kādā skolā Peace Yo

ja arī ir diez vai par to lasīsi internetā Peace Yo

Protams ka ir taadas step by step instrukcijas un ar taam var pelniit labu naudinju. Bet taas paardodas vai nu ljoti shauraa cilveeku lokaa vai arii netiek paardotas vispaar. Jo kaada jeega censties jebkuram pardot kaadu spet by step instrukciju, ja taa pelna normaalu naudu ? Teiksim instrukcija kas pelna 500 eur meenesii. Tad cik vajadzeetu buut reaalai cenai lai to paardotu. Ja taa sisteema ir nopietna un white hat un perspektiivaa pelnosha sisteema. Kuru vari jau kaa biznesa modeli veidot. Tad cenai vajadzeetu buut apmeeram ap 6k EUR. Tad arii shis shaurais cilveeku loks kuri tevi paziist un zin arii iegaadaasies tavu sisteemu jo vinji zinaas ka ir veerts ieguuldiit naudu shajaa lietaa. Jo ir paarliecinaati par tavu kompetenci. Shis praktiski arii ir atbildeets jautaajums uz visiem internetaa sastopamajiem piedaavaajumiem: ''100 usd a day with adsense method - - - price 50 usd. or easy 30 usd a day with ..... <==== (any service) --- price 20 usd. Tad tachu vissam manupraat ir jaabuut skaidram ka nu ir jaabuut galiigam paakjim jai paardotu sisteemu kas pelna 10 - 100 usd dienaa par 10 - 100 usd par sisteemu :D Tad ir skaidrs ka paakjis nemaz nevar izdomaat sisteemu ar shaadu peljnas procentu. TAATAD TAS NOZIIMEE KA TAS VISS IR LOHATRONS :D :D :D
Pieslēdzies
Kingston
Iesācējs
*

Ieraksti: 22

Skatīt profilu
« Atbildēt #17 : Marts 06, 2011,01:41 01:01 01 »

Tieshi taa. Arii par 6k tev neviens nepaardos sisteemu, kas reali pelna pat $100 dienaa. Kad es saaku njemties ar IM es teereeju laikus lasot visaadus WSO un DP ebookus, tachu tas viss tur ir tiiraakais BS. Protams ieamcijos dazhus pamatus, bet reti kura graamata tur reali dos metodes, kas straadaa uz doto briidi. Iemesls, kapeec vinji paardod taas graamatas galvenokaart ir tapeec, ka taa medode jau ir uz izmirshanas robezhas un grib nopelniit peedejos $$$ pardodot to ebooku noobiem Peace Yo

Vislabaakais veids, kaa palielinaat peljnu internetaa un augt ir veidojot domubiedru grupas(kautvai skypaa). Tas ir veids kaa es ieamcijos IISTO(maksas) Interneta marketingu, ar ko var pelniit vairak nekaa muusu prezidents menesii Peace Yo.
Pieslēdzies
Bizness Internetā

Pieslēdzies
Lapas: 1 [2]   Iet uz augšu
  Printēt  

Pāriet uz:  

Interneta bizness | Kas ir Paypal | web.hc.lv | Interneta Marketinga blogs