Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Lapas: [1]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Kā izvēlēties lapas dizainu  (Lasīt 1957 reizes)
0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.
Dany
Ziņkārīgais
**

Dzimums: Sieviete
Ieraksti: 79
Referrals: 0

Skatīt profilu
« : Augusts 09, 2010,55:28 14:55 14 »

Pamazām darbojoties, protams, atkal rodas  jauni jautājumi ... Šoreiz par to, ka jūs tikāt līdz tādam lapas dizainam, kas jūs pašus apmierina?

Mana problēma ir tā, ka esmu iedomājusies kā mana lapa varētu izskatīties, bija doma piemeklēt kādu gatavu templeitu, bet kaut kā īsti nesokas ar to piemeklēšanu. Kādi ieteikumi? Neķēpāties ar templeitiem un veidot vnk no nulles to karkasu lapai, vai tomēr ņemt kādu templeitu un to pielāgot... vnk nepamet sajūta, ka tā pielāgošana sanāk vēl ilgāka neka taisīšana no jauna, neesmu nekāds guru tajās lapas izveides lietās, tāpēc visas nianses prasa laiku, lai sapratu, kur kas jāpamaina, lai iegūtu to rezultātu kādu vēlos.
Pieslēdzies
dzincha
Ziņkārīgais
**

Ieraksti: 78

Skatīt profilu
« Atbildēt #1 : Augusts 09, 2010,14:04 15:14 15 »

http://wordpress.org/extend/themes/

Ja taisīsi saitu uz wordpress, tad rekur vari piemeklēt sev attiecīgo dizainu.
Pieslēdzies
Lasmanis
Iesācējs
*

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 15

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #2 : Augusts 09, 2010,51:51 15:51 15 »

Es ieteiktu skatīties pēc situācijas vai ir iespējams sameklēto dizainu pielāgot savām vajadzībām un velmēm. Jāskatās arī kādas ir Tavas zināšanas dizaina veidošnā vai varēsi savas vēlmes pats īstenot.

P.S. Savs veidots dizains bieži vien klientiem ir patīkamāks nekā gatavs variants-tas ir mans subjektīvais viedoklis.
Pieslēdzies

Dany
Ziņkārīgais
**

Skatīt profilu
« Atbildēt #3 : Augusts 09, 2010,14:07 16:14 16 »

Paldies jums par ieteikumiem!

Par pašas zināšanām runājot, neliela pieredze un zināšanas jau tā kā būtu tikai jāsaka ne gluži tāda tipa lapām, kas šobrīd padomā. Par Wordpress runājot, lai arī vienu brīdi to arī apsvēru, kaut kā man īsti neiet pie sirds, varbūt tāpēc, ka pamatos tomēr man tas saistās ar blogiem, lai arī protams, ne tikai blogi tiek taisīti  uz tā bāzes.

P.S. Savs veidots dizains bieži vien klientiem ir patīkamāks nekā gatavs variants-tas ir mans subjektīvais viedoklis.

Šo domu arī noteikti paturēšu prātā!  Peace Yo
Pieslēdzies
Gugols
Aktīvs lietotājs

Ieraksti: 104

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #4 : Augusts 09, 2010,40:31 19:40 19 »

Kā es rīkojos, pameklēju templates un pamainu tikai logo & pārējos image files & style.css - that`s all. Nevajag ar to dizainu tā noņemties, pēcāk jau var pamainīt tās templates pēc sirds patikas.

Sākumā paliec pie wordpress, ja nepatīk, kad izskatās pēc parasta bloga - uzliec statisku home page, pat web guru tikai papētot source sapratīs, ka tas ir WP.

P.S. Neleito smagās templates, lai pievērstu visitor uzmanību vajag ~7 sec., ja ielādes laiks būs drausmīgi liels, tad tas  apmeklētājs izvēlēsies citu google result(ja runa par SEO).
Pieslēdzies
Dany
Ziņkārīgais
**

Skatīt profilu
« Atbildēt #5 : Augusts 09, 2010,52:35 19:52 19 »

Njā, dikti jūs atbalstat Wordpress, bet vai varu pajautāt, kas ir tik ērts tā izmantošanā, vnk neesmu nekad pielietojusi tāpēc īsti nesaprotu, lasīju kādu komentāru, ka kā statisku lapu ar wordpress esot sarežģītāk uzturēt vai papildināt, tad sanāk, ka tas īsti nav taisnība?
Pieslēdzies
Saturns
Global Moderator
Webmeistars

Ieraksti: 586

Buenos dias muchachos

Skatīt profilu
« Atbildēt #6 : Augusts 09, 2010,45:12 20:45 20 »

WP dzinējs vienkārši ērts ekspluatācijā. Šobrīd pieejami n-tie CMS, ņem kādu sirds vien vēlas. Liec uz hosta, eksperimentē. Lapai vizitkārtei, protams, WP izmantot ir lieki. Apjomīgu ziņu portālu arī neturēsi uz WP, lai gan iespējams ir. Tā kā... katrai vajadzibai savs CMS.
Pieslēdzies

Pelnu $$$ priekš Lexus IS 200 , bet varbūt arī priekš IS250
Dany
Ziņkārīgais
**

Skatīt profilu
« Atbildēt #7 : Augusts 12, 2010,17:42 16:17 16 »

Beigās tomēr man ar to WP nekāda labā draudzība neizdevās, tāpēc paliku pie Gugola ieteikumiem par jau esošā templeita style.css pamainīšanas, jo jebkurā gadījumā gatavu tādu kā biju iedomājusies dizainu tāpat neatrastu un šis arī bija vienīgais ceļš kā tikt pie tā kas iecerēts!  Vēlreiz paldies visiem par padomiem!  Peace Yo
Pieslēdzies
Bizness Internetā

Pieslēdzies
Lapas: [1]   Iet uz augšu
  Printēt  

Pāriet uz:  

Interneta bizness | Kas ir Paypal | web.hc.lv | Interneta Marketinga blogs