Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Lapas: 1 [2]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Kas ir Paypal?  (Lasīt 13557 reizes)
0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.
spektrs
Lēdija
Aktīvs lietotājs

Dzimums: Sieviete
Ieraksti: 115
Referrals: 0

Atrasties īstajā laikā un īstajā vietā

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #15 : Jūnijs 25, 2009,12:33 20:12 20 »

Jautājums par PayPal. Esmu reģistrējusies PayPal, bet es viņu vēlos ielikt mājas lapā. Un tagad sākas problēma kā tas būtu izdarāms, lai mūsu mājas lapas lietotāji varētu norēķināties vienkārši uz lapas uzradīto PayPal logo un uzreiz ietu uz mūsu reģistrēto kontu PayPal?
Vai kāds ir no Jums PayPal pievienojis savai lapai? Lūdzu pakonsultējiet mani, būšu Jums ļoti pateicīga. Paldies!
« Pēdējo reizi labots: Jūnijs 25, 2009,14:16 20:14 20 no spektrs » Pieslēdzies

Saturns
Global Moderator
Webmeistars

Ieraksti: 586

Buenos dias muchachos

Skatīt profilu
« Atbildēt #16 : Jūnijs 25, 2009,32:23 21:32 21 »

Jautājums par PayPal. Esmu reģistrējusies PayPal, bet es viņu vēlos ielikt mājas lapā. Un tagad sākas problēma kā tas būtu izdarāms, lai mūsu mājas lapas lietotāji varētu norēķināties vienkārši uz lapas uzradīto PayPal logo un uzreiz ietu uz mūsu reģistrēto kontu PayPal?
Vai kāds ir no Jums PayPal pievienojis savai lapai? Lūdzu pakonsultējiet mani, būšu Jums ļoti pateicīga. Paldies!

Kā tu domā, ja pat Tev nav skaidrs, kas ir PayPal, tad kā būs ar tavas lapas lietotājiem ? Moh pirms ieviest kādu norēķinu sistēmu, veic aptauju starp saviem lietotājiem ? Iespējams uzzināsi negaidītu atklāsmi, ka  vidusmēra LV lietotājs PayPal nelieto un nelietos  Kruts
« Pēdējo reizi labots: Jūnijs 25, 2009,34:07 21:34 21 no Saturns » Pieslēdzies

Pelnu $$$ priekš Lexus IS 200 , bet varbūt arī priekš IS250
forums
Ziņkārīgais
**

Ieraksti: 99

Skatīt profilu
« Atbildēt #17 : Jūnijs 25, 2009,16:25 22:16 22 »

vienā manā lapā stāv vnk šāda poga - Merchant Tools-Donations paypal.com/lv/cgi-bin/webscr?cmd=_xclick-donations-factory. pats elementārākais risinājums. manējā ir kā ziedojumu poga pamiedziens
Pieslēdzies
Bizness Internetā

Pieslēdzies
Lapas: 1 [2]   Iet uz augšu
  Printēt  

Pāriet uz:  

Interneta bizness | Kas ir Paypal | web.hc.lv | Interneta Marketinga blogs