Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Lapas: [1]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Mūzikas instr.- ģitāras utt. afelīt prog. SAMAKSĀŠU PAR PROF. KONSULTĀCIJU pm  (Lasīt 762 reizes)
0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.
Maarchus
Iesācējs
*

Ieraksti: 3
Referrals: 0

Skatīt profilu
« : Februāris 05, 2011,34:19 19:34 19 »

Sveicināti

Es esmu izmeklējies līks kādu programmu, kas specializētos tieši uz šo tēmu. Varat lūdzu man ieteikt saistībā ar ģitārām, amplifieriem (ģitāras pastiprinātajiem), pedēļiem utt.?

Ebayā ir viss kas vajadzīgs, tikai tur pamatā tiek rīkota izsole, jebkurā gadījumā tiek noteikts laiks, lai nopirktu preci, bet tas atkal nozīmē, ka es nespēšu mainīt baneru linkus. Un es negribu lai mani banneri būtu saistībā tikai ar ebayu! Nezinu, varbūt jau var likt savādākus bannerus teiksim Gibson ģitārai- gibson banneru, tikai linku kas aiziet uz ebayu... Varbūt arī caur ebay affelit programmu viņi piedāvā visas mājaslapas pa tiešo, no kurām es varetu likt linkus. Pastāstiet lūdzu.  pionieris

Paldies.
« Pēdējo reizi labots: Februāris 07, 2011,18:40 13:18 13 no Maarchus » Pieslēdzies
mikelis
Foruma Seniors

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 266

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #1 : Februāris 05, 2011,49:27 19:49 19 »

ebay ja nemaldos varēja tikai juridiska persona.
bet amazons vari mēģināt - tāpat sameklē vai nu precīzi produktu, kuru gribi pārdot vai kategoriju
Pieslēdzies

Maarchus
Iesācējs
*

Skatīt profilu
« Atbildēt #2 : Februāris 05, 2011,59:13 19:59 19 »

Juridiska persona vispār nav problēma. Es esmu visādi izmeklējies, tad varbūt iesakiet konkrēti kā meklēt, es vnk nevaru atrast, ceru, ka tas ir tādēļ, ka man trūks zināšanas. Man vajag kur ir plašs mans meklētais sortiments utt...
Pieslēdzies
mikelis
Foruma Seniors

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 266

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #3 : Februāris 05, 2011,12:38 22:12 22 »

https://affiliate-program.amazon.com/

https://www.ebaypartnernetwork.com/files/hub/en-US/index.html

ebay pats neesmu mēģinājis, bet amazonei ir tur sīki un smalki izstāstīts kā var izveidot affiliate linku uz jebkuru produktu.
tā kā tik piereģistrējies un skaties, kurus ģitāru modeļus vislabāk pirks (dvien kādus Epiphone Les Paul un tml)
Pieslēdzies

Maarchus
Iesācējs
*

Skatīt profilu
« Atbildēt #4 : Februāris 06, 2011,56:01 19:56 19 »

Man vajag ļoti plašu klāstu, es uzsveru ļoti plašu. Amazone nebija Eastwood, man liekas, kas ir ļoti populāra, nu nez.....
Pieslēdzies
Bizness Internetā

Pieslēdzies
Lapas: [1]   Iet uz augšu
  Printēt  

Pāriet uz:  

Interneta bizness | Kas ir Paypal | web.hc.lv | Interneta Marketinga blogs