Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Lapas: [1]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Par pirkto traffiku  (Lasīt 642 reizes)
0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.
nelo
Iesācējs
*

Ieraksti: 24
Referrals: 0

Skatīt profilu
« : Februāris 09, 2011,44:09 01:44 01 »

Vai ir kaada jeega no pirktaa traffika? Es esmu lasiijis ka paarsvaraa uz tavu lapu nosuutiis nevis iistus cilveekus, bet botus. Vai arii lapu apskatiis PTC klikotaaji kuri vienkaarshi nogaidiis taas 15 sekundes lai dabuutu 1 centu un taa iisti nemaz tavu lapu neapskatiisies.

Ja varat, iesakat kaadu labi saitu kur var noprikt reaalu cilveeku (latvieshu) apmekleejumu.
Un kaada jums ir pieredze ar shito lietu? Varbuut visa taa traffic pirkshana ir zemee nomesta nauda?
Pieslēdzies
mikelis
Foruma Seniors

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 266

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #1 : Februāris 09, 2011,21:39 07:21 07 »

apmeklējuma statistiku var pacelt. un vēl var dabūt banu no Adsenses.
citu jēgu neredzu
Pieslēdzies

Kingston
Iesācējs
*

Ieraksti: 22

Skatīt profilu
« Atbildēt #2 : Februāris 09, 2011,39:04 20:39 20 »

Traffika prikshana nav zemee nomesta nauda! Bet es tev ietektu nenjemties ar PTC saitiem un lidzigiem saitiem, kas tev atsuutiis 1000 apmekleetajus par 10$.

Visi mani ienaakumi interneta marketingaa naak no maksas traffika, ja veelies labus rezultaatus tad tev naaksies skirties vismaz no $200 depoziita. Es pats nodarbojos ar PPV, 2nd Tier PPC un Banneru pirkshanu un rezultaati ir sameeraa labi: 50-200% ROI. Bet es tev iesaku saakt nodarboties ar pirkto traffiku tikai tad, ja tev ir vismaz $1000 brivas naudas, jo rezultaati tev nebuus uzreiz. Pats saakumaa zaudeeju $500 pirms es sapratu, kaa tas viss darbojaas, bet tas bija labaakais leemums kuru es biju pienjeemis, jo tagad ir pelnja ar 4 cipariem menesii.  Tas viss prasa laiku un optimizeeshanu, bet rezultaats ir taa veerts.

Dod zinju, ja vajag vairaak informaaciju Peace Yo
« Pēdējo reizi labots: Februāris 09, 2011,47:42 20:47 20 no Kingston » Pieslēdzies
mikelis
Foruma Seniors

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #3 : Februāris 09, 2011,33:41 21:33 21 »

Traffika prikshana nav zemee nomesta nauda! Bet es tev ietektu nenjemties ar PTC saitiem un lidzigiem saitiem, kas tev atsuutiis 1000 apmekleetajus par 10$.

Visi mani ienaakumi interneta marketingaa naak no maksas traffika, ja veelies labus rezultaatus tad tev naaksies skirties vismaz no $200 depoziita. Es pats nodarbojos ar PPV, 2nd Tier PPC un Banneru pirkshanu un rezultaati ir sameeraa labi: 50-200% ROI. Bet es tev iesaku saakt nodarboties ar pirkto traffiku tikai tad, ja tev ir vismaz $1000 brivas naudas, jo rezultaati tev nebuus uzreiz. Pats saakumaa zaudeeju $500 pirms es sapratu, kaa tas viss darbojaas, bet tas bija labaakais leemums kuru es biju pienjeemis, jo tagad ir pelnja ar 4 cipariem menesii.  Tas viss prasa laiku un optimizeeshanu, bet rezultaats ir taa veerts.

Dod zinju, ja vajag vairaak informaaciju Peace Yo

kādā nišā aptuveni darbojies? moka interese kur var noderēt bezmērķīgs pirkts trafiks :D
Pieslēdzies

Kingston
Iesācējs
*

Ieraksti: 22

Skatīt profilu
« Atbildēt #4 : Februāris 09, 2011,16:07 22:16 22 »

Tas traffiks nav bezmeerkiigs, vinjsh ir ljoti atbilstosh. Ieksh 2nd Tier Search PPC, kaa jau citi PPC, tu vari reklameet preces atbilstoshi keywordiem.

PPV - Tas ir pop-over traffiks, tiem, kam instaleets ir adware(daudziem, daudziem miljoniem) vinjiem izlec pop-ups atbilstoshi keywordam un maajas lapai kuru vinji apmeklee. Piemeeram:

Tas ir tikai piemeers popupam, dazhadas kompaanijas dod dazhaadus izmeerus. Standards ir 800x600. Tad piemeeram, kad kaads apmeklee webmeistari.lv un es lieku likmes uz sho keywordu, tad mans pop ups izleeks uz shii cilveeka ekraana. Pacik, shie pop upi darbojaas no adwares, vinjus neblokjee popup blokjeetaaji. Taatad, piemeram, ja es reklameeju svara nomeshenas produktu, es varu izveeleties atbilstoshas maajas lapas un manas reklaamas(pop upi) buus ljoti atbilstoshi vinju intereseem.

Banneru pirkshanas ir pati par sevi saprotama lieta. Atbilstosha maajas lapa, atbilstoshi apmekleetaaji = atbilstosha reklaama.

Ceru, ka var saprast ko te sarakstiju Peace Yo
« Pēdējo reizi labots: Februāris 09, 2011,27:35 22:27 22 no Kingston » Pieslēdzies
mikelis
Foruma Seniors

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #5 : Februāris 09, 2011,40:35 22:40 22 »

o, paldies par izsmeļošo paskaidrojumu pamiedziens
par tādu PPV nemaz nezināju
Pieslēdzies

Bizness Internetā

Pieslēdzies