Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Lapas: [1]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Interneta veikals + affiliate  (Lasīt 269 reizes)
0 Lietotāji un 1 Viesis aplūko šo tēmu.
Artariuz
Iesācējs
*

Ieraksti: 3
Referrals: 0

Skatīt profilu
« : Janvāris 12, 2012,10:41 04:10 04 »

Sveicināti!

Vai šeit kādam ir pieredze un informācija par tādu lietu, kā visizdevīgāk un kvalitatīvāk izveidot interneta veikalu + piesaistīt tam affiliate iespēju? ( Vēlams uz wordpress bāzētu, tīri amatieru līmenī, neko ''superkrutu'')

Kas ir tas, kas cilvēkus LV attur veidot šāda veida biznesu? Kautvai primitīvu produktu + piesaistīt tam affiliate iespēju, LV affiliate censoņi ir izsalkuši pēc jaunām iespējām darboties šajā jomā, tad, kur ir problēma?

Tikai lūdzu bez spama, tiešām ļoti noderētu visa veida informācija, jo doma ir izveidot savu i-shop+affiliate, bet vispirms, vēlētos uzzināt pēc iespējas vairāk informāciju, kādas būtu primārās problēmas to izdarīt utt.
Pieslēdzies
mikelis
Foruma Seniors

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 266

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #1 : Janvāris 12, 2012,39:41 06:39 06 »

internetveikalu ar uztaisīt - tikai jāsameklē plugins, kurš pašam liekas ērtāks. Ja pareizi atceros, es izmantoju agrāk Presta Shop (bezmaksas), bet es pamēģinājis vēl kādus 3 līdzīgus.
Bet affiliate piesaiste gan būs sarežģītāka - par to vari pavaicāt tepat forumā Aigaram, kurš affiliate programmu izveidē ir pieredzējis.
Pieslēdzies

Saturns
Global Moderator
Webmeistars

Ieraksti: 586

Buenos dias muchachos

Skatīt profilu
« Atbildēt #2 : Janvāris 12, 2012,30:04 08:30 08 »

Kad interesējos par šo lietu, tad netā atradu iespēju nopirkt gatavu aff produktu eveikalu . Ieliec tik aff linku, pievieno bildi ar aprakstu un uz priekšu. Kā reizi laikam bij uz WP bāzes veidots. Vajag netā pameklēt, gan jau vēl viņi netā atrodami.

Mani , piemēram, atturēja bezjēdzīga laika tērēšana šajā ziņā... LV tirgus ir katastrofāli mazs, pluss vēl LV teritorijas apdzīvojošo primātu īpatnējie un savdabīgie naudas tērēšanas paradumi, savukārt ENG tirgū ielauzties ir nereāli. / šis , protams, ir mans subjektīvs viedoklis, kas balstīts uz personisko pieredzi. Citiem varbūt ir pozitīvāka pieredze. /
Pieslēdzies

Pelnu $$$ priekš Lexus IS 200 , bet varbūt arī priekš IS250
girts192
Ziņkārīgais
**

Ieraksti: 74

Skatīt profilu
« Atbildēt #3 : Janvāris 12, 2012,40:24 10:40 10 »

Ar jaunu grūti pārdodamu produktu neviens affiate censonis negribētu strādāt - liels darbs un maza atdeve - labāk, tad strādāt ar produktiem, kam ir liela arī atdeve.

Ja izdodas izdomāt produktu/pakalpojumu, kas ir vērtīgs un labi pārdodams, tad ar laiku tam ir vērtīgi ieviest arī affiliate.
Pieslēdzies
mikelis
Foruma Seniors

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 266

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #4 : Janvāris 12, 2012,41:58 10:41 10 »

nu ja ir savs produkts, visvieglāk jau ir pievienoties kādam affiliate tīklam
Pieslēdzies

Artariuz
Iesācējs
*

Ieraksti: 3

Skatīt profilu
« Atbildēt #5 : Janvāris 12, 2012,51:41 21:51 21 »

Personīgi es uzskatu, ka daudzi LV affilaite darboņi labprāt padarbotos ar kādu aff produktu,kas nav - i-kredīts, jo tie noteikti jau visiem ir līdz kaklam. Ar reālu taustāmu produktu, par pieņemamām cenām. Uz ziemassvētkiem atceros,ak viens bija izveidojis eglīšu affiliate par nereāli augstām cenām, bet vienalga bija cilvēki,kas darbojās. LV manliekas labi ja 5 aff ir ,kas piedāvā kādai precei(nevis pakalpojumam) affiliate.

Pieslēdzies
Bizness Internetā

Pieslēdzies
Lapas: [1]   Iet uz augšu
  Printēt  

Pāriet uz:  

Interneta bizness | Kas ir Paypal | web.hc.lv | Interneta Marketinga blogs