Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Lapas: 1 [2]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Patiesība Par Peļņu Internetā! 4.sērija - "Email mārketings"  (Lasīt 7830 reizes)
0 Lietotāji un 1 Viesis aplūko šo tēmu.
spektrs
Lēdija
Aktīvs lietotājs

Dzimums: Sieviete
Ieraksti: 115
Referrals: 0

Atrasties īstajā laikā un īstajā vietā

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #15 : Novembris 25, 2008,35:18 12:35 12 »

Domāju, ka NoOne to teica kā jociņu. :D
Pieslēdzies

No0ne
Foruma Seniors

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 320

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #16 : Novembris 25, 2008,17:07 14:17 14 »

Tas nebija jociņš, bet to naudu jau es arī nesamaksāju :]

Pēc idejas 350 000 man varēja piespriest (vsp varēja daudz vairāk, bet tas ir tas, ko varētu pierādīt), bet likumi ir tik nesakārtoti Latvijā, ka līdz tiesai tas arī neaizgāja, tikai zvans provaideram, tad uz firmu, kas visu hostē, tad man un tā lēnām apskaidrojot situāciju, ka neko viņi nepierādīs un, ka visi linki ir savās vietās, tas viss tā arī beidzās!

Btw tgd ir likums, ka par 1 spam mesidžu 350ls sodu var uzlikt, ja sūta privātpersona, ja juridiska persona sūta tad 500ls par vienu :]
Pieslēdzies

Nauda ir tev visur apkārt.. Vajag tikai to paņemt! [c]No1

// No0ne lives 4 ever //

Aigars
VIP Lietotājs
Webmeistars

Ieraksti: 730

No Action - No Result

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #17 : Novembris 25, 2008,25:51 14:25 14 »

nu re, tāpēc ļaudis būsim godīgi - ar spamu nenodarbosimies, bet piekopsim gudru email mārketingu pamiedziens
Pieslēdzies

vectēvs
Ziņkārīgais
**

Ieraksti: 70

Skatīt profilu
« Atbildēt #18 : Janvāris 10, 2009,33:00 00:33 00 »

Pēc idejas 350 000 man varēja piespriest (vsp varēja daudz vairāk, bet tas ir tas, ko varētu pierādīt), bet likumi ir tik nesakārtoti Latvijā, ka līdz tiesai tas arī neaizgāja, tikai zvans provaideram, tad uz firmu, kas visu hostē, tad man un tā lēnām apskaidrojot situāciju, ka neko viņi nepierādīs un, ka visi linki ir savās vietās, tas viss tā arī beidzās!

Btw tgd ir likums, ka par 1 spam mesidžu 350ls sodu var uzlikt, ja sūta privātpersona, ja juridiska persona sūta tad 500ls par vienu :]

Sen nebij šajā sadaļā iegriezies ;D

No0ne-Kas par likumu un kur ir?! "tgd ir likums, ka par 1 spam mesidžu 350ls sodu var uzlikt, ja sūta privātpersona, ja juridiska persona sūta tad 500ls par vienu"
Pieslēdzies

Admins
Baudi Dzīvi!!!
Administrator
Webmeistars

Ieraksti: 1 673
Referrals: 1

Affiliate Mārketings

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #19 : Janvāris 10, 2009,40:55 00:40 00 »

Sen nebij šajā sadaļā iegriezies ;D

No0ne-Kas par likumu un kur ir?! "tgd ir likums, ka par 1 spam mesidžu 350ls sodu var uzlikt, ja sūta privātpersona, ja juridiska persona sūta tad 500ls par vienu"
Nu pareizi jau itkā ir.

Ir kaut kur source, kur tas ir publicēts vai aprakstīts? Gribētos redzēt!
Pieslēdzies

Aigars
VIP Lietotājs
Webmeistars

No Action - No Result

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #20 : Janvāris 10, 2009,15:55 11:15 11 »

jā, interesanti.

Atradu šādu likumprojektu, kas tika sagatavots 2006.gadā:

http://www.saeima.lv/bi8/lasa?dd=LP1539_0

Taču šobrīd Administratīvo pārkāpumu kodeksā šāda redakcija nav, kas nozīmē, kas tas likumprojekts netika pieņemts. Bet tur ir kaut kāds teksts, ko it kā varētu attiecināt. Ko Jūs domājat?

http://www.likumi.lv/doc.php?id=89648

Te laikam jāpieaicina jurists.

Bet nu tas būtu tikai normāli, taču mūsu valstī nekas normāli nenotiek un tāpēc arī laikam spams tiek sūtīts pa labi un kreisi.
Pieslēdzies

vectēvs
Ziņkārīgais
**

Skatīt profilu
« Atbildēt #21 : Janvāris 10, 2009,04:31 13:04 13 »

Apollo raksta, ka itkā tas projekts ir pieņemts:

http://www.apollo.lv/portal/news/84/articles/78181

".......Jūnija nogalē Saeimā tika pieņemti grozījumi Administratīvo pārkāpumu kodeksā. Tie paredz administratīvo atbildību un naudas sodu gan fiziskām, gan juridiskām personām, ja pārkāpts aizliegums sūtīt nevēlamus komerciālus ziņojumus. Par pārkāpumu varēs izteikt brīdinājumu vai sodīt fiziskas personas ar 100 līdz 350 latu lielu naudas sodu, savukārt juridiskas - no 500 līdz 5000 latu lielu sodu.."
Pieslēdzies

Aigars
VIP Lietotājs
Webmeistars

No Action - No Result

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #22 : Janvāris 31, 2009,01:53 11:01 11 »

jāatzīst gan, ka saskaņā ar pēdējiem pētījumiem, email mārketinga ietekme samazinās. Lēni, lēni, taču samazinās. Par šo gadu ar pilnu pārliecību var teikt, ka Twitter mikroblogošana ir daļēji aizstājusi email funkcijas. Un kāpēc gan nē, ja efekts ir iespējams vēl lielāks!?

Kā redzams, meilu piegādes rādītāji nav mainījušies, taču tam arī nav iemesla, toties, ja skatamies meilu atvēršanas procentu, tad tas no 23.9% 2006.gadā ir nokrities līdz 19.8% 2008.gadā.

Un, ja vēl 2006.gadā klikus varēja sagaidīt no 7.3%, tad pagājušā gadā šis rādītājs jau bija 4.7-5.9% robežās.

Patiesībā man personīgi šie rādītji ir daudz augstāki, tā ka tas tomēr ir atkarīgs no tā, kā email kampaņas tiek veidotas.

Pieslēdzies

vectēvs
Ziņkārīgais
**

Skatīt profilu
« Atbildēt #23 : Februāris 02, 2009,37:20 14:37 14 »

Kā var noteikt Open un Click reitus?!
Pieslēdzies

Aigars
VIP Lietotājs
Webmeistars

No Action - No Result

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #24 : Februāris 02, 2009,59:04 16:59 16 »

Programma pati uzskaita. Teiksim, te būs rādītāji no manām pēdējām kampaņām vienai no listēm iekš aweber.com.

Piestrādāju pie meila nosaukuma, pie teksta un rādītāji pēdējiem diviem pat ļoti virs vidējiem pamiedziens

Tajā pašā laikā te ir arī redzams viens mana testa rezultāts un tā atdeve bija gaidāma - izgāšanās, tikai 7.6% Peace Yo

tā ka tā ekperimentējot var nonākt līdz kaut kādam rezultātam. Un protams, panākumu pamatā ir pieredze, analīze un mācīšanās no kļūdām. Vēlams, citu kļūdām pamiedziens

« Pēdējo reizi labots: Februāris 02, 2009,03:30 17:03 17 no Aigars » Pieslēdzies

vectēvs
Ziņkārīgais
**

Skatīt profilu
« Atbildēt #25 : Februāris 02, 2009,10:45 21:10 21 »

Nu jā open liels cipars, takā jāāudze tikai emai lists pamiedziens
Pieslēdzies

Bizness Internetā

Pieslēdzies