Produkta vai Servisa Pārdošana
Tieši tāpat kā ikdienā, arī Internetā var pelnīt, pārdodod konkrētu produktu vai servisu. Ir iespēja izveidot savu Interneta veikalu un tirgoties ar visu to, ko var redzēt veikalos vai arī Internetā pārdot savus pakalpojumus (tulkojumi, konsultācijas, dizains, kaut vai vienkārša rakstu drukāšana digitālā formātā u.tmldz.). Tātad tas var būt viss, pēc kā ir pieprasījums pasaulē. Šis peļņas veids varbūt arī nebūs īsti piemērots iesācējam, taču tāds pastāv. Un ja vēl esi kādas nozares eksperts, tad nu gan ar savu pakalpojumu pārdošanu vari arī sākt biznesu Internetā.
Vēlos izveidot tādu salīdzinājumu offline pasaulei ar online vidi. Iedomāsimies situāciju - ir cilvēki, kas iepērkas tikai un vienīgi Sky vai tikai un vienīgi Mc2, Stockmann. Viņiem ir svarīgs augstākais līmenis, prestižs. Ir cilvēki, kas visu laiku iepērkas Rimi, lielajās Maximās. Viņiem ir svarīga izvēles brīvība un iepirkšanās ērtība un arī cena, atšķirībā no pirmās grupas. Bet ir cilvēki, kas iepērkas Supernetto, mazajās Maximās, Betās, Neldās, tirgos utt. Viņiem nav svarīgs apkalpošanas līmenis vai arī var teikt savādāk - viņiem nav izvēles, jo visu nosaka pieejamais cenu līmenis šajos veikalos. Tāpat ir grupas, kas iepērkas daudz dārgākos un arī daudz sliktākās veikalu bodēs nekā pēdējā pieminētā grupa. Kāpēc? Vienkārši tā bode atrodas pie mājas...
Kāpēc es to te pēkšņi lieku priekšā?
VISS TAS PATS IR ARĪ INTERNETĀ! Arī online ir pieprasījums pēc dažādiem produktu līmeņiem dažādās grupās. Ir lielie Interneta veikali, kuru atvēršanai ieguldīti tūkstoši latu (unikāls dizains, kods, profesionāls SEO, online reklāma utt.). Ir vidēji veikaliņi, kuru īpašnieki nopirkuši veikala programmu par 500 Ls un vēl samaksājuši par domēnu un hostingu, bet reāli pat lielākās daļas produktu pie viņiem nav noliktavā. Vai vēl vairāk, viņiem vispār nav noliktavas. Visi pasūtījumi tiek pāradresēti tālāk to izpildei. Gandrīz kā tikai starpnieks. Un atradīsies sava vieta arī pavisam lētam Interneta veikalam, uz tās pašas Joomla sistēmas bāzētam ar bezmaksas virtuālā veikala VirtueMart dzinēju. Un pārdodiet tajā sava vectēva ar roku taisītos koka izstrādājumus vai vecmāmiņas adījumus (kā piemērs, nezinu, cik veiksmīgs.. :D ) Un, ja projekts būs cītīgi sagatavots un pārdomāts, tad arī būs pircēji.
Kāpēc Latvijā ir izdevīgi izveidot Interneta veikalu?
•
Netiek izmantots Partnermārketings attīstībā. Domāju, ka Internetveikali zina par šo iespēju, bet baidās to darīt, taču uzskatu, ka viņi kļūdās – pamēģināts nav zaudēts, it sevišķi situācijā, kad partnerprogrammu risinājumi, ko pievienot mājas lapām, neizmaksā pārāk daudz.
•
Daudz produktu, kas ir redzami piedāvājumā, patiesībā nav pieejami. Tirgotājs uzskata, ka tā viņš virtuāli paplašina sortimentu un rada pārbagātības iespaidu. Pircējs uzskata, ka tādā mājas lapā vairs negribas atgriezties... Jo ko ne pasūti, nekā nav noliktavā.
• Tiek pārdots gandrīz viens un tas pats. Pozicionējums viens un tas pats, mājas lapu dizains viens un tas pats, piegādes nosacījumi ir vieni un tie paši,
praktiski viss ir viens un tas pats. Katrs atkārto konkurenta darbības un ne ar ko uz apkārtējo fona neizceļas. Nav oriģinalitātes.
Bet pieprasījums tomēr ir labs un, nepieļaujot šīs kļūdas, kā arī ieliekot projektā zināmu profesionalitātes devu, kaut kas var arī izdoties. Vai tik es nekļūdos?
Jā, protams, arī es esmu dzirdējis, ka Latvijā jau nu noteikti nav ko darīt e-veikalu jomā, jo viss jau ir pārbāzts, niša aizņemta. Nē, ticiet man, ir ko darīt, jo vēl neesmu redzējis šeit tādu veikalu, kādu es pats gribētu redzēt...
Te būs arī piemērs, kā nevajag veidot Interneta veikalu (taču nebrīnīšos, ja arī šis veikals kādu savu pircēju tomēr ir atradis)
http://www.tehsis.lv/Kādas rupjas kļūdas?
* krāsu izmantojums
* produktu haotisks izvietojums
* fontu lielumi un dažādība
* sarežģīta navigācija
* neuztveramas kategorijas
* nav tulkots uz angļu valodu, lai gan tiek piedāvāts
* ...
...
tā nu gan nedariet!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Izmaksas – no vidējām līdz lielām, atkarībā no ambīcijām
Darbs – darba apjoms liels
Peļņa – neprognozējama, viss atkarīgs no darba un produkta kvalitātes, taču ierobežota
Nepieciešamās zināšanas - augstas (gan mārketings, gan tirgzinība, gan finanses)
Ar parastu Internetveikalu iesācējam nopelnīt ir grūti un vispār tas ir riskants bizness, jo ir jāiepērk prece, tā ir kaut kur tomēr jāuzglabā un par to ir jāmaksā. Ja spēj atrast produktu nišu, kurai ir liels pieprasījums un mazs piedāvājums, kā arī izveidosi klientiem draudzīgu mājas lapas servisu, tad gan Tev panākumi ir garantēti.---------------------------------------------------------------------------------------------
Turpinājums sekos ceturtdien...Visi tēmas raksti:
Patiesība Par Peļņu Internetā! 1.sērija - "Ievads"Patiesība Par Peļņu Internetā! 2.sērija - "Kā Es Meklēju Peļņas Iespējas Internetā"Patiesība Par Peļņu Internetā! 3.sērija - "Pelni ar Blogu vai Mājas lapu"Patiesība Par Peļņu Internetā! 4.sērija - "Email mārketings"Patiesība Par Peļņu Internetā! 5.sērija - "Partnermārketings (Affiliate marketing)"