Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Aptauja
Jautājums: Par JOOMLA uzinstalēšanu?!
Par JOOMLA uzinstalēšanu?! - 0 (0%)
Par JOOMLA uzinstalēšanu?! - 2 (100%)
Pavisam balsotāji: 2

Lapas: [1]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: Par JOOMLA uzinstalēšanu?!  (Lasīt 6116 reizes)
0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.
miksss
Iesācējs
*

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 34
Referrals: 0

Skatīt profilu WWW
« : Oktobris 19, 2009,11:50 12:11 12 »

Esmu novilcis joomla instal folderi, bet nevaru uz savas vistas uzinstalēt. Palasiju manuāli, bet vienalga nesaprotu. Varbūt kāds var palīdzēt. Esmu iesācējs šajā jomā!!! Paldies  meklēt
Pieslēdzies
Admins
Baudi Dzīvi!!!
Administrator
Webmeistars

Ieraksti: 1 673
Referrals: 1

Affiliate Mārketings

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #1 : Oktobris 19, 2009,25:13 20:25 20 »

Esmu novilcis joomla instal folderi, bet nevaru uz savas vistas uzinstalēt. Palasiju manuāli, bet vienalga nesaprotu. Varbūt kāds var palīdzēt. Esmu iesācējs šajā jomā!!! Paldies  meklēt

Kur tu viņu domā hostēt? Vai uz sava PC, vai es ko pārpratu ?  Ja tā, tad neesmu to darijis, vēl pie tam uz vistas.
Pieslēdzies

fans
Iesācējs
*

Ieraksti: 7

Skatīt profilu
« Atbildēt #2 : Novembris 18, 2009,04:46 03:04 03 »

Tā ja tev nav Hostings ( Mājaslapas usturēšana 24/7 h ) un nevēlies maksāt par to vari zimantot: Šo. Protams ir arī Latviešu Free hostingi, kā piemēram woano bet viņš ir lēns un gadās ka off!

JOOMLA  ir tak instalēšanas setups kur ir ļoti vienkārši ienstalēt! JOOMLA Nav tas foršākais un ertākais cms, manas domas jo esu viņu lietojis! Iesaku izmantot e107 cms ļoti vienkārša instalācija kā arī ļoti erts admina cp! + ir ļoti labi plugini, dizaini bezmaksas!
Pieslēdzies
Admins
Baudi Dzīvi!!!
Administrator
Webmeistars

Affiliate Mārketings

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #3 : Novembris 18, 2009,30:37 10:30 10 »

Citāts
JOOMLA Nav tas foršākais un ertākais cms
Tiešām? Neesmu lietojis vienkāršāku cms. Bandīts
Pieslēdzies

fans
Iesācējs
*

Ieraksti: 7

Skatīt profilu
« Atbildēt #4 : Novembris 18, 2009,41:08 15:41 15 »

Citāts

Nu es nezinu, man viņš nepatika.   stop
Pieslēdzies
linx
Iesācējs
*

Ieraksti: 10

Skatīt profilu
« Atbildēt #5 : Janvāris 04, 2010,32:29 07:32 07 »

Citāts

Nu es nezinu, man viņš nepatika.   stop

Tu tagad ņirgājies vai kā? e107 labs? Drošība galīgā pakaļā, forums bez paša kodēšanas ir patizls, paša cms struktūra kā sērkoku kastei - pa labi, pa kreisi var pabakstīt moduļus un uz augšu, apakšu, papildinājumu klāsts salīdzinoši niecīgs, kods grūti nolasāms. Kopš kura laika tad šis skaitās labs? Wordpress pat priekš portālu būvēšanas 10x labāks par to e107.. un tagad parādi man dažus (daudz es neprasu, tikai dažus) portālus vai mājaslapas Latvijā (firmas nevis pokemonu cs turnīru lapeles), kuri stutēti uz tā e107? Viņam jau pat php fusion aizbrauc pa priekšu, tam vismaz visu nepieciešamo pats vari piekodēt!

Tagad atbilde topika autoram - vispirms lejuplādē tādu programmu kā XAMPP, kura ļaus tev uz sava datora uzturēt virtuālo serveri un datubāzes. Kad esi uzinstalējis, ieslēdz xampp kontroles paneli, tad ieslēdz apache un mysql servisus. Nākošais darbs - atver vaļā interneta pārlūku - ieraksti adrešu laukā - localhost/xampp, tad obligāti vispirms uzstādi paroli phpmyadminam un vēl tām citām lietām, drošības nolūkos. Tad adrešu laukā raksti localhost/phpmyadmin, autorizējies, tad izveido jaunu datubāzi. Atraro lejuplādētos Joomlas failus, iesvied tos xampp apakšdirektorijā htdocs, zem kura labāk izveido apakšmapi, piemēram, manalapa un iekopē joomlas mapes saturu tur. Tad adrešu laukā raksti localhost/manalapa .. atkarībā no izveidotās apakšmapes nosaukuma, kuru izveidoji iekš  xampp/htdocs un tālāk jau palaidīsies instalācijas veidne. Tur jau puslīdz vienkārši arī iesācējiem, tik neaizmirsti pēc instalācijas beigām izdzēst installation mapi, lai kāds krekeris neizdomā tev config faila infu nosūkt un dažas citas lietiņas nospert.

Ceru, ka saprati to sviestu, ja nē - uzraksti man pm, iedošu tev manis veidoto joomlas apmācības video, kā arī varu piedāvāt apmācību darbam ar joomla.
« Pēdējo reizi labots: Janvāris 04, 2010,41:48 07:41 07 no linx » Pieslēdzies

http://sportus.lv - sporta draugu portāls Sportus.lv
Admins
Baudi Dzīvi!!!
Administrator
Webmeistars

Affiliate Mārketings

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #6 : Jūlijs 09, 2010,45:40 23:45 23 »

Citāts
Ceru, ka saprati to sviestu, ja nē - uzraksti man pm, iedošu tev manis veidoto joomlas apmācības video, kā arī varu piedāvāt apmācību darbam ar joomla.

Varbūt nopublicē savas pamācības forumā lai noder arī citiem?
Pieslēdzies

Bizness Internetā

Pieslēdzies
Lapas: [1]   Iet uz augšu
  Printēt  

Pāriet uz:  

Interneta bizness | Kas ir Paypal | web.hc.lv | Interneta Marketinga blogs