Lapini aicināts, Viesis. Lūdzu pieslēdzies vai reģistrējies.

Lapas: [1]   Iet uz leju
  Printēt  
Autors Tēma: platforma e-veikalam  (Lasīt 1331 reizes)
0 Lietotāji un 2 Viesi aplūko šo tēmu.
Zhorzhs
Iesācējs
*

Ieraksti: 1
Referrals: 0

Skatīt profilu
« : Janvāris 10, 2010,51:24 21:51 21 »

sveiki, censoņi.

Ir plāns uzbliezt vienu e-shop lapeli, ar kuras palīdzību varētu LV auditorijai piedāvāt dažādas vērtīgas lietas apmaiņā pret LVL Peace Yo

Protams, pirmām kārtām lūkojos uz jau gatavajām platformām, uz kuru bāzes varētu to realizēt. Gribētos tikt pie rezultāta ar maximāli nelieliem izdevumiem. Līdz ar to jautājums - ko jūs man ieteiktu izmantot?

PS. Pašu lapu rezultātā vēlētos redzēt max vienkāršu, bet simpātisku  ačteles uz aukšu

PPS. Šodien pamēģināju Virtuemart. Atdūros jau pašā sākumā - preci, šķiet, nevar pārdot pa mīļo labo LV valūtu. Kā arī - jēdzīgi templati arī laikam ir par maksu :(
Pieslēdzies
No0ne
Foruma Seniors

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 320

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #1 : Janvāris 11, 2010,06:12 13:06 13 »

oscommerce pamiedziens
Pieslēdzies

Nauda ir tev visur apkārt.. Vajag tikai to paņemt! [c]No1

// No0ne lives 4 ever //

linx
Iesācējs
*

Ieraksti: 10

Skatīt profilu
« Atbildēt #2 : Janvāris 11, 2010,18:36 15:18 15 »

1) Virtuemartam var LVL piešķirt, tas jāizdara pašam, konfigurācijā pie valūtām pievienojot Latvijas latus  pamiedziens
2) OScommerce nebūt nav labs variants, tāpat kā magento un zencart, jo pie zināma preču daudzuma ievadīšanas tavs e-shops var vienkārši pakārties - lapa var lādēties ļoti ilgi un pie zināmu apstākļu sakritības citreiz pat mīļais errors kāds izsviesties :D
Pieslēdzies

http://sportus.lv - sporta draugu portāls Sportus.lv
incy
Lēdija
Ziņkārīgais

Dzimums: Sieviete
Ieraksti: 96

Nekad nav par vēlu būt tam, kas tu varēji būt

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #3 : Janvāris 11, 2010,28:52 16:28 16 »

Esmu taisījusi tikai OsCommerce, kautkā nepatīk man viņā daudzas lietas... Nākošajam projektam gribēju ZenCart mēģināt, bet reku linx mani sabiedēja... stop
Kādas atsauksmes vēl? Piemēram, cubecart.com?
Pieslēdzies

No0ne
Foruma Seniors

Dzimums: Vīrietis
Ieraksti: 320

Skatīt profilu WWW
« Atbildēt #4 : Janvāris 24, 2010,32:04 14:32 14 »

1) Virtuemartam var LVL piešķirt, tas jāizdara pašam, konfigurācijā pie valūtām pievienojot Latvijas latus  pamiedziens
2) OScommerce nebūt nav labs variants, tāpat kā magento un zencart, jo pie zināma preču daudzuma ievadīšanas tavs e-shops var vienkārši pakārties - lapa var lādēties ļoti ilgi un pie zināmu apstākļu sakritības citreiz pat mīļais errors kāds izsviesties :D
Chali, tu no programmesanas kaut ko saproti? Kaa lapa pie noteikta precu skaita var pakarties? Ja tu pats neesi savadijis kaut kadas debilas preces ar mega simboliem, kas izcakare visu, tad nekam tadam nebutu janotiek. oscommerce ari var pievienot latviesu valodu, temas ir jaukas, bezmaksas, neesmu citus meginajis, bet pec mana researcha sis bija vislabakais!
Pieslēdzies

Nauda ir tev visur apkārt.. Vajag tikai to paņemt! [c]No1

// No0ne lives 4 ever //

Bizness Internetā

Pieslēdzies
Lapas: [1]   Iet uz augšu
  Printēt  

Pāriet uz:  

Interneta bizness | Kas ir Paypal | web.hc.lv | Interneta Marketinga blogs